• New
NEWZINIU Калъф за мобилен телефон iPhone за Поддръжка на Магнитното автомобилния скоба, Долно и Странично оттичане Скоба Каишка на Китката, Сгъваема Магнитна Поставка ус?

NEWZINIU Калъф за мобилен телефон iPhone за Поддръжка на Магнитното автомобилния скоба, Долно и Странично оттичане Скоба Каишка

BGN 3.67
Брой продукти
Налично за поръчка

*Нашият ултра тънък силиконов защитен калъф е съвместим с i Phone 7/8, осигуряване на чувствително на допир и удобно управление. *Вътрешната конструкция е с уплътнение от микрофибър, която може добре да защитите на i Phone.Повдигна край безеля с дебелина 1 мм и се намира на около на екрана и камерата.Всички те са ефективно намаляват влиянието на падането, а също така са устойчиви на износване и надраскване. *Той осигурява здрава каишка за мобилен телефон с магнитна лента, която може да се използва като писалка за i Phone 7/8. Освен това, вградена метална плоча, може да бъде директно свързана с магнитен автомобилен за монтиране на стена, а магнитен кола група може да се монтира скоба за кола. *Функционален каишка повишава сигурността на i Phone7/8, което позволява удобно да го държи и да го управлява с една ръка, докато симпатична капак бутони и точни деколтета портове осигуряват бърз достъп и обратна връзка. *моля, обърнете внимание!Ще има една малка разлика между образ и реалното цвят, в зависимост от самия продукт.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория