• New
2 Опаковане. Силиконов Нажежен Калъф, Съвместим с Google Chromecast Remote, устойчив на удари Защитен Калъф Скъпа Формата на Ухото, Дистанционно Управление на Притежателя на К?

2 Опаковане. Силиконов Нажежен Калъф, Съвместим с Google Chromecast Remote, устойчив на удари Защитен Калъф Скъпа Формата на Ухото,

BGN 5.50
Брой продукти
Налично за поръчка

● Дистанционно покриване на Google се инсталира лесно и се отстранява.Нашата светещ капака на дистанционното управление може да принудят вашия дистанционно управление свети в тъмното през нощта, за да можете лесно да го намери за секунда.Първият избор за подарък на вашето семейство,приятел.【Топли съвети : Google Remote не е включен в комплекта! _BOS_.Ефективно предотвратите загуба на задния капак и батерията на дистанционното управление, а непослушно дете няма да може да се отвори задния капак и да играе в нея безразборно.Пълно проектиране на ръба Осигурява 360 градуса защита и пълен достъп до всички портове, бутони и функции.Нашият Google Remote Дело може да се обличаш си дистанционно управление и да отговарят на вашите нужди.Сладък формата на ухото, може да направите вашата дистанционно управление стилна декорация и да направи живота си по интересен. ● Анти-плъзгащи се, анти-прах, анти-пръстови отпечатъци, Анти-капка, удароустойчив, моющийся.◐Google Remote Cover : Силиконов калъф Google remote case е разработен специално за гласово дистанционно управление на Google Chromecast 2020 TV.Нашата кожа дистанционно управление осигурява максимална защита на вашето дистанционно управление. ◐Google Remote Skin Sleeve : Висококачествен и екологично чист силикон материал, приятелски настроени към децата и домашните любимци.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория