• New
Сода За Хляб Избелваща Паста За Зъби, Укрепване, Отстраняване На Петна, Гел, Паста За Зъби Избелваща Паста За Зъби Силна Почистваща Сила Естествен Препарат За Отстр?

Сода За Хляб Избелваща Паста За Зъби, Укрепване, Отстраняване На Петна, Гел, Паста За Зъби Избелваща Паста За Зъби Силна Почистваща

BGN 7.99
Брой продукти
Налично за поръчка

★ Силна сода прониква дълбоко в процепа на зъбния емайл, за да премахнете упорити петна от чай, кафе и никотин.Почиства прах и частици от храна, като неутрализира киселината на зъбната плака. ★ За разлика от обикновените избелваща паста за зъби с вредни абразивами и химикали, с химическа реакция разтворена сода за хляб.Тази интензивна избелваща паста за зъби за премахване на петна е най-ефективният естествен препарат при активиран силна пречистващата сила на сода за хляб. ★ Направено с екстракти от билки, без флуор, триклозана, пероксид, за да нарани устната.Предотвратите кариес, укрепване на зъбите и венците, натурален плодов аромат ще остави в устата свежест за целия ден. ★ Борба с кровоточивостью на венците : ефективното насърчаване на орален на метаболизма, подобряване на оралния имунитет.Подходяща тълпа : Всички чувствителни зъби, възрастни и деца от 2 години и повече се почиства два пъти на ден. ★ Ако не сте доволни от нашите продукти или имате някакви проблеми с получените продукти,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да замени нови продукти или да върне поръчката в пълен обем в съответствие с вашите изисквания.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория