• New
Haowecib Домашен Маса Телефонна Слушалка, с Регулируема лента за глава RJ9 Телефонна Слушалка Меки Амбушюры с Быстроразъемным Кабел за Дома и Кол-Център Офис на Стацион?

Haowecib Домашен Маса Телефонна Слушалка, с Регулируема лента за глава RJ9 Телефонна Слушалка Меки Амбушюры с Быстроразъемным

BGN 13.52
Брой продукти
Налично за поръчка

Гъвкав стрелка с форма на микрофон и меки висококачествени амбушюры, регулируеми на 330 градуса, което ви позволява да се подобри комфорт на носене през целия ден.Професионални слушалки, звукът е по-ясен, удобен и има по-широк обхват на оперативна съвместимост.Може да се прилага за обслужване на клиенти в кол център, болници, телекомуникационни операции, телефонни консултации, болници и т.н. Ультралегкие слушалки RJ9 с регулируема лента за глава, подходящи за всички видове глави.Използването на висококачествени материали, устойчиви, се избягва честа смяна, спестяване на разходи за вас.Функция : 1. Ультралегкие слушалки RJ9 с регулируема лента за глава, подходящи за всички видове глави.2. Гъвкав микрофон стрели и меки висококачествени амбушюры, регулируеми на 330 градуса, които могат да подобрят комфорт на носене през целия ден.3. Можете да го прикачите към обслужване на клиенти в кол център, болници, телекомуникационни операции, телефонни консультационным услуги, болници и т.н. 4.Професионални слушалки, звукът е по-ясен, удобен и има по-широк обхват на оперативна съвместимост.5. Използването на висококачествени материали, устойчиви, се избягва честа смяна, спестяване на разходи за вас.Как да използвате : Щепсела и да играе.Спецификация : Тип елемент : Телефон HeadsetМатериал : ABSCompatible : За дома и кол-центъра на Office Package Списък : 1 x Headphone1 x Ръководство.

Основни характеристики

Item Type:
Telephone Headset
Material:
ABS
Compatible:
For Home and Call Center Office
Package List:
1 x Headphone :
1 x Manual :

Подобни продукти в категория